Monday, 2 May 2011

Bercuti

Assalamulaikum

YEAH. semester break !!
utk perhatian pd sape2x yg xtau skrg tlh tibanya sem. break bg kbykn bdk2x IPTA/S . dan yg plg best cuti kali ni adlh selame 4 bln ...lame gile kot. dua kali gnde dr kali skola zmn knk2x dlu. kononnya sbb nk selaraskn dgn international pnye schedule. mmg puas hati.

skrg ni ak  bru 2 hari cuti, hm tp rse mcm dh rindu plak pd kwn2x khususnya bdk biochem dan bdk2x kolej. mne tak rindunya , bile time2x cuti je semua org bwat hal sendr dan xon9 pon =( 
hmm mungkin mse2x ni lah korg nk rapatkn balik ukhwah  dgn kwn2x skola atau mtrx kn. xpe...




Ak pn dh x sbr2x lg nk bertemu kwn2x semashur dan skola rendh . hmm xde beze pn kwn mne2x , sbb setiap insan yg kite knl pasti ad mksud tertentu , mgkin saje ad sesuatu yg kita bole ambil pd dy atau ad yg boleh kita beri pd dy to make us a better person. xkn Allah jadikn sesuatu perkenaln itu sia2x kn. ingt antare golongn yg dinaungi arasyh Allah diakhirat kelak ialah mereka yg bertemu dan berpisah kerana Allah.  


so cuti ni ak blom plan ap2x sgt. ad la sket2x, secret.. haha
ak cume sgt excited sbb setelh sekian lame iaitu kali terakhir mse drjh 6 dpt puase penuh kt rumah. huhu xsbr lps trus smbung raye 
jd apepon SELAMAT BERCUTI. moge cuti anda penuh dgn warna warni =) . 



p/s : ak ad dgr beberape senior ukm kawen cuti sem ni.. yg plg mude umo 21 sethun ats je . hrp2x la ad korg2x yg kawen cuti sem ni.. hehe




Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...